Japsistarat ei ole kaupallisessa tai muussa sopimussuhteessa tällä sivuilla esitettyihin palveluntarjoajiin. Ne on koottu lähinnä eri lähteistä, kuten jäseniltä saatujen vinkkien perusteella. Toki suosittelemme että esität Starakortin tai klubin jäsenkortin kauppaa tehdessä, joskus siitä saattaa olla hyötyä.


Japsistarojen kerhotuotteita myydään toistaiseksi vain Stara-Treffeillä ja rompetoreilla.

Japsistarojen varaosia voit tilata täältä.


TT-Nostalgiagalleria

TT Nostalgiagalleria


 

 

 

Palveluita ja tuotteita Japsistaroille

Honda avainkauppa - Kromausta - Hienokierrepultteja - Verhoomopalveluita - Moto1-lehti - Keimolan historiaa - Japanilaispyörien liittimiä - Markku Tauraman valokuvia - Stara-takit - Neklaparts - R.Pihlajamäki - Kellonosat Oy - DIY Scrambler Kit - Kaartinen - Steel Riders Dreams - Electric Arena - Pyörien karikatyyripiirroksia - MP Purkamo Korvanto - Puisia moottoripyöriä - Ämpäreitä C-kasetille - Parking Only -kylttejä - Antero Viitalan MP-kirjat - Gordon Frame Kit for CB750 - Peräkärry


Honda avainkauppa

Tuomas onnistui bongaamaan Hondan avaimiin erikoistuneen nettikaupan.

 

http://www.hondakeys.com/

 

 


Magnum Chrome


Hienokierrepultit

Japsipyörissä käytetään usein hienokierrepultteja mm. runkoon tulevien osien kiinnityksessä. Jalkatapit, pakoputket jne. Hienokierteisten 8/10mm pulttien saaminen perus ruuvikaupoista on haastavaa. Ruuvi-Säve Oy Helsingissä toimittaa mm. sinkittyjä ja mustia pultteja.

Ruuvi-Säve Oy

Eero Nuutilainen

09 148 6633 / +358 400 406 458

Karjalankatu 11, 00520 Helsinki

Avoinna ma-pe 08:00-17:00

info (ät) ruuvisave.com | www.ruuvisave.com


Verhoomopalveluita

Autoverhoomo Kaasinen korjaa satulat ja nahkalaukut. Itsekin amerikanautoharrastajana toimiva Ukko Kaasinen tekee hyvän työn kohtuukustannuksilla. Autoverhoiluissa onnistutaan korjaamaan revenneet saumat tai piilottamaan tupakanreiät istuimesta. Toki koko ajoneuvonkin verhoilu onnistuu tai vaikka uuden rättikaton valmistus.

 

Autoverhoilu Kaasinen

09 541 3378 | 0400 447 655

Harluntie 2 B, 02600 Espoo

ukko.kaasinen (ät) kolumbus.fi

Kotisivut


Tilaa Moto1 vaikka lahjaksi

 

Moto1 on Japsistarojen yhteistyökumppani ja Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva moottoripyörälehti.

 

Muista mainita lisätiedoissa tunnus Japsistarat - saatat yllättyä positiivisesti.

 

http://www.moto1.fi/tilaa.htm

Tilaa tästä

Keimolan historiaa

 

Scuderia Naftalin on julkaissut uuden kirjan, jossa käydään läpi ennen julkaisemattomin kuvin Keimolan moottoriradan koko historia.

 

Reilusti yli 400 ammattivalokuvaajan ottamaa kuvaa vuosilta 1966-72. Kovakantinen, upea teos.

 

Sisältää kuvia kaikista kisoista & muista tapahtumista, mukana Jarno, Ago, Beach Boys jne.


Tilaukset sähköpostilla: scuderia.naftalin (ät) gmail.com tai netissä
www.scuderianaftalin.com (ISBN 978-952-67281-3-1)


Tilatessa kannattaa mainita Japsistara-jäsenyydestä. Katso myös Starakorttisivun tarjous.


Japanilaispyörien liittimiä

Laspek toimittaa japsipyörien liitinsarjoja. Moni on löytänyt Laspekin eri rompetoreilta. Tavaraa voi tilata myös heidän nettisivujensa kautta.

Katso lisää täältä.

 

Laspek OY | info (ät) laspek.com | puh: 050 556 0202 / Pekka

 

Laspek on Starakorttikumppani marraskuusta 2017 alkaen.


Japsiliitin paketti lattaliittimillä ja koteloilla, koteloita 3 eri kokoa ja yhteensä koteloita on 20 ja kaikkiin koteloihin liittimet

Markku Tauraman kuvia

Freelance valokuvaaja Markku Taurama Saimaanharjulta on kiertänyt erilaisissa MP-aiheisissa tapahtumissa ja kilpailuissa. Hänen galleriansa kautta on saatavilla kuvia omaan tai muuhun käyttöön kohtuukustannuksella. Hänen otoksiaan mm. Tapio Virtasesta, Pentti Korhosesta ja Seppo Rossista on myös Hall of Starat -sivustolla.

 

Tutustu kokoelmaan osoitteessa www.mt-kuva.net

 

Markku Taurama, Haukitie 27 54915 Saimaanharju

Klikkaa Markun sivuille

Stara-takit omalla merkillä ja värillä

Yhteistyökumppanimme Mikebon Oy toimittaa Stara-takit. Voit valita vapaasti merkin ja värin yhdistelmät sillä jokainen takki brodeerataan tilaustyönä. Erikoisetuna saat pyöräsi mallin, rekisterinumeron tai oman nimesi brodeerattuna takkiin. Materiaali on vettähylkivää ja tuulenpitävä. Avaa tuotekuvaus tästä (.PDF) . Takkeja saatavilla S-4XL kokoisina.

 

Takit ensiesiteltiin Stara Treffeillä. Seuraavan kerran ne ovat esillä Haltialan Tilalla Helsingissä keskiviikkona 19.6. Takit tulevat myöhemmin saataville Mikebonin verkkokaupan kautta.

 

 


Honda - Suzuki - Yamaha osia Tampereelta

Älä mene merta edemmäs kalaan kun tarvitset vanhaan pyörään osia. Neklaparts tarjoaa paljon uusia alkuperäisosia -70, -80, -90 ja 2000-luvun pyöriin. Lisäksi tarvike etu- ja takarattaita sekä jarrupaloja ja varaosakirjoja, manuaaleja ja mikrofilmejä.

Varaosalistaukset löydät täältä. Listaukset päivitetty 3.1.2018.

 

Löytyy myös paljon osia Yamaha RD 350 / RD 250 1973-75 malleihin, uusia ja käytettyjä.

Sekä täydellinen vähän ajettu moottori RD 350 YPVS 31K-malliin (1983).

Laadukkaita kotimaisia motoristifarkkuja, tuulensuoja etukappaleessa, hyvän näköiset, istuvat ja miellyttävät 95€

 

Neklaparts Oy

Vesa Kaartinen 0500-335 920 vesajuhani.k (ät) hotmail.com

Poikkea penkomaan, Vihiojantie 2, Tampere. Lankapuhelin 03 2144 555


DIY Scrambler kit

Kaikenlaista tulee vastaan kun surffailee. Tässä jännä paketti jolla saat S40 tai Savage-Susnasi vaikka Scrambleriksi alta aikayksikön. Lisätietoja tältä verkkosivustolta.

 


 

Japsipyörien osia Virroilta

Olemme yli 25-vuotta toiminut yritys moottoripyöräilyn alalla. Varaosissa olemme erikoistuneet Honda, Kawasaki, Suzuki ja Yamaha merkkeihin. Varastostamme löytyvät kypärät ja ajovarusteet niin crossiin kuin kadulle. Japanilaisten pyörien varaosavarasto on Suomen kattavin, joten vanhempienkin pyörien osia kannattaa kysyä. Osat myös muihin merkkeihin sekä tarviketuotteet.

 

Liikkeemme on avoinna ma-pe 9.00 - 17.00 ja la 9.00 - 13.00.

Tmi R.Pihlajamäki
Ahjolantie 1, PL 73, 34801 VIRRAT
puh/fax. 03-4755009

E-mail: raimo.pihlajamaki(at)pihlajamaki.fi

Huom! Emme voi vastaanottaa varaosakyselyjä sähköpostilla.
Klikkaa Raimon sivuille

Mittarinlaseja

Kellonosat Oy:n hyllystä löytyy apua mittareiden korjaajille. Saatavilla mm. 80mm suoria ja kuperia laseja sekä muuta pikku nippeliä.

 

Kellonosat Oy, Suonionkatu 3, FI-00530 HELSINKI
Puh 09-773 3800

Fax 09-773 3801

E-mail: info@kellonosat.fi

Klikkaa Kellonosat sivuille


Pyörien karikatyyripiirroksia

Sattuipa eteen hauska saitti, josta voi tilata pyörien ja autojen karikatyyrein painettuja kuvia, mukeja, palapelejä, tyynynpäällisiä ym. Japsit on edustettuna ihan hyvin kaikkien neljän merkin osalta.

 

Kuvassa esimerkki Suzuki Banditista.

 

Klikkaa tästä äimistelemään!

Klikkaa tästä äimistelemään!

MP Purkamo Korvanto

Mp-purkaamo Korvanto Oy purkaa ja myy käytettyjä moottoripyöriä ja niiden osia. Ostamme myös moottoripyöriä purettavaksi. Olemme erikoistuneet japanilaisiin pyöriin sekä BMW:hen. Yritys sijaitsee Nakkilassa.

 

Toimitusehdot: Posti postiennakolla, Matkahuolto jälkivaatimuksena, VR (Transpoint) tai muu. Tavarat voi myös noutaa purkaamolta. Toimitukset yli 250 € rahtivapaasti. Maksuaika ja huomautukset 10 päivää.

Palikoita kaikkiin merkkeihin tästä

Puisia moottoripyöriä

Puuvekotin myy puisia moottoripyörämalleja. On Customia, Classicia, Streettiä ym. Tsekkaa tästä. Voimme myös huomioida mallitoivomuksia tai tehdä ihan mallikohtaisia yksilöitä tilausten mukaan.

Terveisin, Puuvekotin, Tiina ja Kari

Klikkaa tästä Puuvekottimien nettikauppaan

Ämpäreitä C-kasetille

Oivallinen aparaatti joka kaiken lisäksi toimii!

 

Tämä C-kasetti nielee 2GB muistikortin (ei mukana) ja sinne voi tallettaa MP3-tiedostoja tietokoneelta. Aika paljon matkamusaa mahtuu. Painat vain Play, pudotat kasetin soittimeen ja homma rokkaa!

 

Laite toimii myös kannettavana MP3 soittimena. Siinä on käyttönappulat ja ekvalisaattori saundia parantamaan. Näyttöä siinä ei ole, eikä kappaleita voi selailla muutoin kun hyppäämällä yhden kerrallaan eteen- tai taaksepäin.

 

Mukana tulee sisäänrakennettu akku, joka latautuu laitteen ollessa kiinni USB-johdolla, korvakuulokkeet, verkkovirta- ja tupakansytytinlaturit sekä USB johto ja käyttöohjeet CD-levyllä.

 

Cavalcadeni soitin siirtyi tällä laitteella kellarinauhoista 2000-luvulle. Suosittelen.

 

Hinta 19,90€ + kortti (Motonet).

 

Katso tästä lisätiedot valmistajan sivulta.


Parking Only -kylttejä

Tästä pukinkonttiin kuvan mukaisia säänkestäviä muovikylttejä voit tilata oman pyörä- tai automerkkisi mukaisesti. Kylttien koko A4, mutta myös muut koot onnistuvat. Kilpipainon varastoista löytyy tunnetuimpien merkkien logot. Voit myös toimittaa oman logon.

Tilaa omasi ottamalla yhteyttä suoraan Kilpipainoon. Muista mainita että olet Japsistara, niin saat kyltin sopimushintaan 35€ postikuluineen.

 

Yhteistyöterveisin, Kalle Ahvenus

Nokian Kilpipaino Oy Heikinpolventie 5, 37150 NOKIA

Puhelin (03) 342 0820 Faksi (03) 342 0821 Sähköposti info (ät) kilpipaino.fi


Japsistara Antero Viitalan MP-kirjat

Tulikko Kawalla?

Syyslukukauden ensimmäisen koulupäivän jälkeen keskikoulun neljäsluokkalainen näkee koulubussin ikkunasta ylempiluokkalaisten kotiinlähdön moottoripyörillään:
   "Tiesin aivan varmasti tuolla hetkellä, että hankin moottoripyörän kunhan vain ikää tulee riittävästi. Oli aivan pakahduttava tunne sisällä, pitääkö tässä vielä melkein kaksi vuotta odottaa?"
Kaikki ei aina kuitenkaan mene tulevaisuudessa niin ruusuisesti kuin mitä 14-vuotiaan optimismi antaa olettaa. Asioilla on onneksi kuitenkin taipumus myös järjestyä jossain vaiheessa.
   Tämän kirjan myötä on loistava mahdollisuus tehdä nostalginen aikahyppy niihin moottoripyöräilyn onnen päiviin 1970- ja 1980-luvulla kun tienvarteen pysähdyttiin aivan jostain muusta syystä kuin vastaamaan matkapuhelimeen.

Tilaa kirja kustantajalta tästä.
Tiedustele kirjailijalta, 040-844 8552

Tilaa kirja tästä

Tulikko Kawalla?
ISBN 978-952-235-100-5
suositushinta 32 euroa

Tottahan Kawalla!

Eteläpohjalaisten nuorten miesten kohellus moottoripyörien parissa jatkuu. Paikkakunnalla eletään varsinaista moottoripyöräilyn nousukautta ja järjestötoimintaakin pistetään pystyyn. Opiskelut ja perheenperustamiset harventavat harrastajajoukkoa vanhimmasta päästä, mutta onneksi nuorempi väki myös innostuu aiheesta. Ajan kuluessa pitäisi yrittää aikuistua, kaikilta se vain ei aina tahdo onnistua:
   "...kylän kiertämistä ei jätettykään yhteen kertaan, se kierrettiin ainakin kolmesti ja joka kerta Kauhajoentien suoralla harrastimme hillittömiä kiihdytyskisoja. Pyörät revitettiin punarajalle asti, mutta ylivoimaista voittajaa ei saatu selville. Joka sällin pyörä lähti aivan hyvin, vaikka joku aina yrittikin ottaa varaslähdön. Keskustan läpi mentiin matelemalla, siellä oltiin vielä jotenkuten asiallisia.    Kolmatta kertaa kun kiihdyttelykisa uusittiin, alkoi tienvarren talojen ikkunoihin syttyä valoja, joten taisi olla hyvä hetki häipyä paikalta."

"Tottahan Kawalla!" jatkaa siitä mihin "Tulikko Kawalla?" jäi, käyden läpi 1980-luvun erilaisia tapahtumia sekä puheenaiheita moottoripyöräilyn ympäriltä. Tämä kirja on jälleen loistava tilaisuus tehdä aikahyppy tuolle luultavasti tahallisesti unohdetulle vuosikymmenelle kun rautaesirippu oli vielä alhaalla ja NMT-puhelimesta jo osattiin haaveilla.

 

Tilaa kirja kustantajalta tästä.
Tiedustele kirjailijalta, 040-844 8552

Tilaa kirja tästä

Tottahan Kawalla!
ISBN 978-952-235-255-2
suositushinta 31 euroa

Ilimam'muuta Kawalla

Talvitauon jälkeen moottoripyörän etsintä alkaa. Ajopelin löytäminen on yhtä työlästä kuin kymmenen vuotta aiemmin. Kun pyörä lopulta löytyy, osoittautuu se melkeinpä saman tien kelvottomaksi, vastenmielisyyttä herättäväksi ja luotaantyöntäväksi:
   "Näin parkkipaikalla seisovan pyörän ja silmissäni siitä irtoili "nellmanneja", tässä tapauksessa kai paremminkin Sibeliuksia jotka laskeutuivat mereen, upoten saman tien pinnan alle."
   Ikää tulee lisää ja järki tuntuu sen myötä vähenevän. Onneksi kaikki kaupanteko jatkossa ei ole yhtä epäonnistunutta kuin keväällä 1990 ja vanhemmatkin moottoripyörät alkavat yllättäen kiinnostamaan. Lieneekö kyse nostalgiahenkisyydestä, luultavasti.

Ilimam´muuta Kawalla on "Kawalla"-trilogian päätösosa ja samalla mahdollisuus tehdä aikahyppy siihen lähimenneisyyteen, jolloin televisiouutiset olivat enemmän tai vähemmän masentavia ja matkapuhelin alkoi piippailla jo melkein jokaisen taskussa.

Tilaa kirja kustantajalta tästä.
Tiedustele kirjailijalta, 040-844 8552 

Tilaa kirja tästä

Ilimam´ muuta Kawalla
ISBN 978-952-235-747-2
suositushinta 38 euroa


THE GORDON FRAME KIT

 

A modification to your CB750 69-78 frame that will allow you to do head work and cylinder work while the engine is in the bike or to give you plenty of room to pull the engine from the bike…no more laying the “partial” bike on its side and twisting it around for 30 minutes to finally get it free from the frame...with 3 bloody knucles and a sore back. (Or was that just me?)

I wanted one for myself badly…and was upset to find out that Gordon (Ilbikes) no longer made these kits.   After talking with him back and forth, he agreed to send me his last kit on the solemn promise that I make them available to the SOHC’rs here….so finally available again!!Follow these links to read about other people on this site who have installed this kit:

XN’s excellent step by step details and pictures for installing one of Gordon’s Kits…
http://forums.sohc4.net/index.php?topic=43997.0

Gordon’s Frame Kit Successfully Installed!!!! PICS
http://forums.sohc4.net/index.php?topic=20260.0

Is there a CB750 frame kit to make valve cover removal easier?
...and can you install it with the engine in? ...YES and YES
http://forums.sohc4.net/index.php?topic=48362.0

Recent discussion on the kit/ frame mod:
http://forums.sohc4.net/index.php?topic=62832.0

All is covered in those posts…and I suppose I don’t need to say anymore.

I’m getting these machined as low as I possibly can, but unlike the wonderful Gordon I can’t afford to eat cost on each kit…so I am just covering my arse in getting these machined, gathering hardware, my time in the shop, assembling the kit & instructions and getting them into the mail for you.To get your hands on The GORDON FRAME KIT: $150 USD  +shipping
International Shipping appears to be in the $40-$48 USD range (but they wont give me a guaranteed delivery time)

If you’re in a hurry they can be shipped to you XPRESS…
Please send me your address/zip code for an exact shipping cost.

Email me to get the ball rolling misconformed@hotmail.com


Tee itse peräkärry pyörääsi

Rolf Gustavsson (Ystad, Sverige) on valmistanut omiin pyöriinsä peräkärryt. Häneltä järjestyy valuosat jos haluat valmistaa itsellesi pienen kärryn. Rolfin saitilla on tarinaa (på svenska) ja hyvät valokuvat aiheesta.

 

 

Tästä suoraan peräkärrysivulle. Katso myös lisää kuvia Rolfin kotisivulta linkistä SuperPav trailer.

 

 


 

Japsistarat ry - Yhdistyksen säännöt (.PDF) - Rekisteriseloste (.PDF)