MP12:sta oltiin esillä suomalaiset TT-Starat teemalla

 

Japsistarat juhlisti 20-vuotistaivaltaan yhdessä Jarno Saarisen 40 vuotta sitten saavuttaman mestaruuden kanssa ennen näkemättömän spektaakkelin muodossa. Standymme oli 2012 suurempi kuin koskaan ja esitti sellaisen kattauksen suomalaisia TT-Staroja, ettei ole vastaavaa nähty.

 

MP-Maailma lehti huomioi hienosti MP12 tapahtumamme!

 

Tetti Sjögrenin kuvia tapahtumastamme.


Klikkaa lehti auki luettavaksesi.

Japsistarat lehti netissä

Japsistarojen 20. toimintavuoden lehti toimitettiin Huimapyörä-lehden välissä kaikille VMPK:n jäsenille. Lisäksi sitä myytiin osastollamme MP12 näyttelyssä.

Lehti on nyt selailtavissa myös netissä.

 

Tutustu tästä tai klikkaa lehden kantta.


Hall of Starat - nettisivusto

 

Lauantaina 4.2. julkaistiin MP12 messuilla uusi nettisivusto joka on omistettu japanilaisvalmisteisillä moottoripyörillä kilpaileville TT-Stara legendoillemme.

 

TT-Starat aateloitiin messuilla kello 12.

 

Sivuille pääset tästä.

Klikkaa tästä sivuille.

 

 

 

 

 

Video Pentti Danbom 


Hart-Tapes mukana MP12 osastollamme

Hart-Tapes toimittaa laadukkaita orginaalitarroja pyöriin sekä toteuttaa kaikenlaisia tarratoiveita sään- ja UV-valon kestävästä materiaalista.

 

Messuilla oli myynnissä Starojen Stara #1 Jarno Saarinen tarraa Japsistarojen Infossa. Voit tilata sen nyt suoraan valmistajalta.

 

Katso lisää tästä.


Juhlavuoden logo julkaistiin 25.10.2011

 

Logon toteutti Simo Kopu.
Logon esiversio esiteltiin syyskokoukselle, jonka kommenttien mukaan lopullinen versio sorvattiin.

 

Logosta on toteutettu rajoitettu erä tarroja, joita voit tiedustella on myynnissä Stara-Modulissamme, missä ikinä sen kohtaatkaan (esim. Classic Motor Showssa tai Havis-romppeessa).


Kiitos Simo!

 

Mainostoimisto Kopu


Jarno Saarinen kalenteri vuodelle 2012

 

Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus lunastaa itsellesi vuoden 2012 seinäkalenteri mestarin kuvilla (osa ennen julkaisemattomia)!

 

Kalenteria myydään 18€ hintaan. Sitä on saatavilla rajattu painos.

 

Kalenterin on toteuttanut Markku Ilmarinen yhdessä Jari Saarisen ja Soili Karman kanssa.

 

Katso Markun Starakorttiedut.

 

Voit tilata kalenterin tästä


Suomalaiset kisakuskit maailmalla

Suositun kirjan uudistettu painos tuli myyntiin MP12 messuille. Kirjaa on saatavilla Alfamerista. Kirjailija itse, Nita Korhonen - motoristi ja kilpa-ajaja Pentti Korhosen tytär, oli messuilla paikalla signeeraamassa kirjan.

 

Kirjasta löytyy kaikki kuskit TT:stä RR:ään kuten nimikin kertoo. Lue kuljettajien historiasta, kuinka nousu maailmanmestaruuskamppailuihin tapahtui, kuka pääsi tallikuljettajaksi ja kenelle kaikille kertyi arvokkaita MM-pisteitä.

 

Mukana on mm. Jarno Saarinen, Teuvo Länsivuori, Pentti Korhonen, Mika Kallio sekä monta muuta kuljettajaa, joita saatoit myös bongata osastollamme messujen aikana. Myös kuljettajilta sai signeerauksia kirjaan ja muihin tuotteisiin kuten julisteisiin ja kortteihin.

 

 

Japsistarat ry - Yhdistyksen säännöt (.PDF) - Rekisteriseloste (.PDF)