Varaosatoimitukset

Pekka Hamunen

Väätäisentie 4 as. 15

51900 JUVA

eMail: varaosat (ät) japsistarat.fi

Puhelin: 050 – 594 2071

Fax ja kotipuhelin:

015 – 451 501

Varaosia muualta

Neklaparts, Tampere

Replica-iskareita Italiasta

Vintage CB750


E10 soveltuvuus Hondiin

E10 soveltuvuus Kawasakeihin

E10 soveltuvuus Suzukeihin

E10 soveltuvuus Yamahoihin

 

Luetteloiden lukeminen

Oikean reunan linkeistä voit valita pyörämerkin mukaiset listat tai sitten ladata itsellesi koko kirjaston Microsoft Excel (.XLS) tai Adobe Acrobat (.PDF) tiedostona. Mikäli koneessasi ei ole kumpaakaan tiedostomuotoa tukevaa lukuohjelmaa, voit ladata ja asentaa sellaiset myös oheisista linkeistä.

 

Myös muihin kuin japanilaisiin pyöriin on joitakin osia. Niitä voit tarkastella tästä.

 

Varaosavaraston listat on päivitetty 29.11.2007 myytyjen osien osalta. Uudet osat listoille lisätään varaosavaraston hoitajan toimesta.

 

 

Osien toimitusehdot

Yleiset ehdot

Varastosta myydään osia Japsistarat ry:n jäsenille (vain yksityishenkilöille). Tilatut varaosat toimitetaan postin tai matkahuollon kautta tilaajalle. Toimituksiin lisätään postitus- postiennakko- ja pakkauskulut jotka riippuvat toimituksen painosta ja koosta. Lisäksi peritään jokaisesta erästä toimitusmaksu joka kattaa varastonhoitajan välittömät kulut. Rahtimaksut määräytyvät kulloinkin vallitsevan kustannustason mukaan. Periaatteena on että osia myydään ns. "omakustannehintaan", eli myynnillä pyritään kattamaan syntyneet kustannukset. Tämän takia antamamme hinnat ovat kiinteitä, määrä-alennuksia tms. tinkimisvaraa ei ole. Myytävät osat ovat ns. NOS osia tai käytettyjä alkuperäisosia. (NOS = uusia alkuperäisosia jotka ovat aikanaan jääneet myymättä maahantuojien, piirimyyjien yms. varastoihin). Joukossa on myös runsaasti vanhoja tarvikeosia. Toimitamme vain varastolistoissa olevia osia.

Päivitysvälien takia listojen paikkansapitävyydestä ei voida antaa takuuta. Osien saatavuus selviää aina tilausta tehtäessä.

Tilausten tekeminen

Osat ovat "varastossamme" varastopaikoittain sekaisin isoissa laatikoissa. Ne voidaan siten löytää vain mikäli tilauksessa on varastopaikan koodi (VP) sekä kaikki muut rivillä olevat tiedot. Pelkän varaosanumeron perusteella emme osia pysty paikallistamaan. Osia tilatessasi SINÄ olet asiantuntija ja tiedät mitä haluat. Varastonhoitaja ei tunne pyörätyyppejä eikä pysty auttamaan sinua missään teknisissä kysymyksissä. Hän tuntee varaston sisällön vain listausten perusteella.

 

Tilauksessa tulee olla seuraavat tiedot:

   • Pyörän merkki, malli, vuosimalli
   • Varaosanumero mikäli sellainen on varastolistallamme
   • Osan kuvaus, niin kuin se on listalla
   • Varastopaikan koodi listalta (VP)
   • Määrä joka tilataan
   • Tilaajan täydelliset yhteystiedot puhelinnumeroineen
Tilauksen ja tiedustelut voi jättää joko puhelimitse, faxilla tai kirjallisena postin välityksellä. Varastohoitajan vuorotyön takia hänen tavoitettavuutensa puhelimitse voi olla joskus hankalaa.

Puutteellisesti määriteltyjä tilauksia ei toimiteta.

 

 

Toimitusaika

Varaston ylläpito ja osien myynti & toimitukset perustuvat vapaaehtoistyöhön. Mikä käytännössä tarkoittaa sitä että tilausten toimitusaika määräytyy varastonhoitajan siviili- ja työkiireiden mukaan. Mihinkään toimitusaikaan ei sitouduta.

Laskutus

Toimituksen laskutustavasta voit sopia tilausta tehdessäsi. Laskutus suoritetaan joko postiennakkona, rahtia matkahuollosta noudettaessa tai joissain tapauksissa pankkisiirtona jälkikäteen varastonhoitajan harkinnan mukaan (tilaaja on tunnettu tms.). Luottokortit eivät käy maksuvälineeksi.

Palautukset

Osille ei myönnetä takuuta. Osat voi kuitenkin palauttaa mikäli ne ovat väärää tyyppiä tai rikki. Palautuksien yhteydessä osien hinta, vähennettynä palautuksesta toimittajalle syntyneillä kuluilla, maksetaan tilaajalle takaisin. Kaikki tavaran toimittajalle tilaamisen ja palautuksen yhteydessä syntyvät kulut jäävät aina tilaajan maksettavaksi. Mahdollinen palautus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Kadonneet toimitukset

Tavaran toimittaja ei vastaa matkalla kadonneista lähetyksistä. Niistä on anottava korvausta rahtia kuljettaneelta yritykseltä.

Muuta

Varaosien myynti on Japsistarat ry:n alaista harrastustoimintaa japanilaisvalmisteisten vanhojen moottoripyörien entisöinnin tukemiseksi. Kaikki toiminta tapahtuu vapaaehtoisin voimin ilman minkäänlaisia sitoumuksia. Myyjä ei vastaa mistään tilaajalle, toimitetuista osista tai tilauksista, välittömästi tai välillisesti aiheutuneista vahingoista, tapaturmista tai menetyksistä. Myyjä pidättää itsellään oikeuden rajoittaa toimituksia mikäli on syytä epäillä että osia käytetään muuhun kuin yksityiseen tarkoitukseen.


Honda - Suzuki - Yamaha osia Tampereelta

Älä mene merta edemmäs kalaan kun tarvitset vanhaan pyörään osia. Neklaparts tarjoaa paljon uusia alkuperäisosia -70, -80, -90 ja 2000-luvun pyöriin. Lisäksi tarvike etu- ja takarattaita sekä jarrupaloja ja varaosakirjoja, manuaaleja ja mikrofilmejä.

Varaosalistaukset löydät täältä.

 

Löytyy myös paljon osia Yamaha RD 350 / RD 250 1973-75 malleihin, uusia ja käytettyjä, sekä täydellinen vähän ajettu moottori RD 350 YPVS 31K-malliin (1983).

 

Laadukkaita kotimaisia motoristifarkkuja, tuulensuoja etukappaleessa, hyvän näköiset, istuvat ja miellyttävät 95€

 

Tavarat ovat Tampereella ja noudettavissa arkisin klo 9-16 Nekalassa osoitteessa Vihiojantie 2. Itse olen paikalla varmimmin maanantaisin ja perjantaisin ja toki sopimuksesta nouto käy muulloinkin. Hinnat listoissa ovat ohjehintoja ja joistakin hinnoista pystyy neuvottelemaankin. Varaosat ovat lähes kaikki alkuperäisosia ja alkuperäisillä numeroilla järjestyksessä, eivät mitenkään pyörä- / mallikohtaisesti.

Olen itse harrastanut mopoilua vuodesta 1965 lähtien ja olen myynyt myös silloin Honda, Yamaha ja
Zyndapp merkkejä vuoteen -74 asti Kankaanpäässä ja Tampereella pidin 10 vuotta Masterbiken myymälää
jolloin merkkimme olivat Honda, Suzuki, Yamaha, Piaggio, Vespa ja Derbi ja työntekijöinämme olivat mm. Aki Ajo ja Matti Kiiveri.

Minulla on myös paljon uusia ja käytettyjä varaosia Yamaha RD250/350 73-75 malleihin ja muutama kokonainen laite omassa käytössä.

Aloitin ajamaan kilpaa vuonna 1973 Yamaha RD350 vakiopyörällä ja sittemmin olen jatkanut kilpailutoimintaa tauotta tähän päivään asti, joten tänä vuonna on 40-vuotis "taiteilijajuhla" vuosi.

Terveisin

Neklaparts Oy

Vesa "Jupi" Kaartinen 0500-335 920 vesajuhani.k (ät) hotmail.com

Poikkea penkomaan, Vihiojantie 2, Tampere. Lankapuhelin 03 2144 555

 

  

Alanīs documents

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Japsistarat ry - Yhdistyksen säännöt (.PDF) - Rekisteriseloste (.PDF)